Студ

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Роб Хоук е едновременно режисьор и сценарист на култовия трилър Студ, който се завъртя за пръв път по кината на 15-ти април. Малко повече от месец след датата на премиерата по всяка вероятност все още има хора, които не са го гледали. Ето защо за всички тях е препоръчително час по-скоро да запълнят празнината и така да станат част от света на главните герои, които в конкретния случай са две млади момичета. Те ще трябва да вършат една нетипична за нежния пол работа, каквато е управлението на мощни и големи камиони. Факт е обаче, че съдбата изпраща именно на тях това предизвикателство, а те от своя страна се справят със завидна лекота с това, което им се налага.

    Кийта и Холи заминават на 22-ри декември 2015-та година точно в шест сутринта заедно със своите големи камиони, които трябва да достигнат до крайната си цел. В тях се превозват замразени огромни неща, за които обаче никой не знае нищо, още по-малко пък предполага за съществуването им. Въпросът е ще стигнат ли товарите до местонахождението си или са осъдени на изчезване? Става точно това и то цели четири дни след потеглянето никой не знае какво се случва с момичетата. Къде са те и не им ли се е случило най-лошото, а именно – катастрофа на пътя с фатален край? А всъщност това ли е най-лошото или съществата в камиона са се развихрили? Никой не знае, а това само по себе си е достатъчно, за да предизвика силно усещане на студ..

Жанр: Трилъри Филми мистерияГледано: 324

Студ