Специализантът

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Медицинските етика и морал ще намерят подобаващо място в света на киното през тази година благодарение на новата продукция Специализантът. Макар че никъде не се посочва премиерната дата на филма, а също и имената на режисьор и сценарист, имаме тези на изпълнителите на главни роли и данните на сюжета. Това определено е достатъчно поне на първо време, за да бъде зрителското любопитство задоволено. Преди всичко това е сериал с елементи на драма, ето защо не всичко ще се развие на момента, а това ще става поетапно, като съвсем естествено е да се предположи, че развръзката ще бъде оставена за края, а това е първи сезон. В главните роли са Маниш Даял, Мат Зукри и Емили Ван Камп.

   Героят на Даял е специализантът, наскоро завършил своето медицинско образование и твърдо решен да спасява животите на хората. С неговото обучение се заема заемащият по-високо място в йерархията герой на Зукри – макар и отличен специалист в своята област, характерът му е меко казано деликатен, тоест направо отвратителен на моменти. Скоро младокът ще осъзнае, че това, което си е представял в медицината, няма нищо общо със суровата и жестока реалност. Новата медицинска продукция ни предлага различен поглед в отношението лекар – пациент и това между самите специалисти, които всеки ден се изправят пред нови и трудни предизвикателства. Понякога смесването на работата с личния живот може да се окаже пагубно, ето защо за младия доктор ще е най-добре да се дистанцира от всеки възможен конфликт.

Жанр: Драма филми СериалГледано: 272

Специализантът