Острието на зимата

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Кайли Ман  пише сценария на филма Острието на зимата, който по своята същност представлява типична драма с малко елементи на трилър. Що се отнася пък до Роб Конъли, той се нагърбва с режисирането на проекта, ето защо също като мистър Ман има основна заслуга за създаването на филма. В главните роли ще видим имена като Шаун Бенсън и Патрик Гароу, на които най-вероятно ще се падне отговорността да зарадват зрителите с хубава игра, така че филмът да им хареса. Ще видим дали очакванията към продукцията ще се оправдаят, защото в света на киното голяма част от филмите се оказват доста слаби и предизвикват единствено разочарование у нас, които искаме просто да гледаме хубави неща.

    Острието на зимата е филм за двама братя и техния баща, които по стечение на обстоятелствата се оказват изолирани в една стая поради лоши климатични условия. Внезапно се разразява силна и невиждана до момента снежна буря, която кара много хора да си останат по домовете или на работното място в зависимост от това къде ги е сварила. Филмът обаче не се концентрира толкова върху виелицата, а върху отношенията между баща и синове. Те от своя страна не го познават добре, но ето че сега съдбата им предоставя тази възможност. От разговорите помежду им ще се разбере дали той не е човекът, заради когото момчетата дълго време са страдали и дори сега продължават да го правят, въпреки че са в зрялата си възраст.

Жанр: Драма филми ТрилъриГледано: 187

Острието на зимата