Uncharted / Извън картата (2022)

      Режисьор : Рубен Флайшър
В ролите : Том Холанд (II), Марк Уолбърг, Антонио Бандерас, София Тейлър Али, Тати Габриел, Патриша Мийдън, Сара Жаклин Петрик и др.
Държава : Испания, САЩ
Година : 2022
Времетраене : 116 мин.
Резюме : Карнахан е фамилното име на сценариста, написал сюжета на филма Извън картата и който съвсем скоро предстои да тръгне по кината. В световен мащаб това ще се случи на десети февруари, а само един ден по-късно продукцията ще е достъпна и за родната зрителска публика. Няма начин филмът да не остане незабелязан не само поради факта, че с работата по режисурата се заема влиятелна и успешна фигура като Травис Найт. Всичко по-скоро опира до това кои са избраните да изпълняват главните мъжки роли актьори. Първото име в списъка е това на Антонио Бандерас, за когото обаче учудващо сценарият не казва нищо. Може би този път ролята му е по-второстепенна или по-скоро периферна.

       Извън картата обаче ни среща с други две големи имена в света на киното – Марк Уолбърг и Том Холанд, които във филма са нещо повече от братя и добри приятели. Макар роднинската кръвна връзка помежду им да не е налична, допълването помежду им им помага да оцеляват в суровите и трудни условия на приключението. Екшън авантюрата разказва за Съли, който е богат и влиятелен бизнесмен. Парите му са нещо, което той не се колебае да дава на Дрейк всеки път, щом му щукне някоя луда идея. По принцип Дрейк обича да търси ценни и редки артефакти от историята, които се намират на трудно достъпни точки и в опасни зони. А как стига до там при положение, че за тях често пъти липсва локационно обяснение и ги няма на картите?

Допълнителен плеър FMO Допълнителен плеър VOE Допълнителен плеър STR Жанр: Екшън филми Приключенски филмиГледано: 526

IMDB: 6.7 / 10
Uncharted / Извън картата (2022)