Soul / Душа (2020)

Режисьор : Пийт Доктър, Кемп Пауърс
В ролите : Джейми Фокс, Тина Фей, Филисия Рашад, Дейвид Дигс, Анджела Басет, Греъм Нортън, Рейчъл Хаус, Алис Брага, Ричард Айоади, Донъл Ролингс, Амир-Халиб Томпсън, Марго Хол, Сакина Джафри, Фортън Фамстър и др.
Държава : САЩ
Година : 2020
Времетраене : 101 минути
Резюме : Джо Гарднър е учител по музика в средно училище, който има дългогодишна мечта да свири джаз музика на сцена. Един ден той най-накрая получава този шанс, след като впечатлява група джаз музиканти по време на отворени врати в популярен клуб. Вследствие на инцидент обаче, душата на Джо е разделена от тялото му и пренесена до „Семинар за душата“ – център, в който душите първо развиват своите интереси и страсти и после се отправят към някое новородено дете. За да се върне на Земята, преди да е станало твърде късно, Джо трябва да работи заедно с другите души, които се обучават. Сред тях е и 22 – душа, която след години, прекарани в капана на „Семинар за душата“, е развила доста мрачни възгледи за живота.
Допълнителен плеър FMO Допълнителен плеър VOE Допълнителен плеър СТР Жанр: Анимационни филми Филми с комедия Приключенски филмиГледано: 182

IMDB: 8.0 / 10
Soul / Душа (2020)