Kung Fu Panda 4 / Кунг-Фу Панда 4 (2024)

Режисьор : Майк Мичъл
В ролите : Джак Блек, Аквафина, Виола Дейвис, Дъстин Хофман, Брайън Кранстън, Джеймс Хонг, Иън Макшейн, Ке Хи Куан, Рони Ченг, Лори Тан Чин и др.
Държава : САЩ, Китай
Година : 2024
Времетраене : 94 мин.
Резюме : След три смъртоносни приключения, в които По успява да победи свирепи злодеи от световна величина, Воинът дракон отново е призован от съдбата... най-накрая да си почине. По-конкретно, той е избран да стане Духовен водач на Долината на мира. Това създава няколко очевидни проблема. Първо, По знае толкова много за духовното лидерство, колкото и за палео диетата, и второ, той трябва бързо да намери и обучи нов Воин дракон, преди да може да се оттегли на новата си висока позиция.Още по-лошо, носят се слухове, че наскоро в долината е била забелязана злата и изключително могъща магьосница Хамелеона – малък гущер, която обаче притежава силата да се превръща във всяко живо същество. Хамелеона е насочила своите малки алчни очи към Жезъла на мъдростта, чрез който би могла да призове отново всички велики злодеи, изпратени от По в царството на духовете. Така че кунг-фу майсторът ще има нужда от помощ. Той я намира (донякъде?) в муцуната на изобретателния, хитър крадец Жен – лисица корсак, която наистина влиза под козината на По, но чиито умения ще се окажат безценни. В стремежа си да защитят Долината на мира от хищните нокти на Хамелеона, героите от нетипичното дуо ще трябва да намерят начин да работят заедно и да се превърнат в нещо повече от това, което са. Дали обаче това ще бъде достатъчно за постигането на мир и хармония?
Допълнителен плеър FMO Допълнителен плеър VOE Допълнителен плеър STR Жанр: Анимационни филми Екшън филми Приключенски филмиГледано: 222

IMDB: 6.3 / 10
Kung Fu Panda 4 / Кунг-Фу Панда 4 (2024)