Ghostbusters: Afterlife / Ловци на духове: Наследство (2021)

Режисьор : Джейсън Райтмън
В ролите : Ани Потс, Ърни Хъдсън, МакКена Грейс, Дан Акройд, Бил Мъри, Сигорни Уивър, Фин Уилфхард, Кари Куун, Пол Ръд
Държава : САЩ, Канада
Година : 2021
Времетраене : 124 минути
Резюме : След като са изгонени от дома им, самотна майка и двете й деца са принудени да се преместят в разрушена селска къща в Съмървил, Оклахома, оставена им от покойния дядо на децата. Там обаче върви поредица от необясними земетресения, въпреки че не мястото не е разположено върху разлом. Странни неща се случват и в стара мина, която някога е принадлежала на предполагаем окултист.

Децата преоткриват историята на дядо си в някогашните ловци на духове, които вече са забравени от света, освен група техни фенове. Когато свръхестествените явления, свързани с „Манхатънското кръстовище от 1984 г.“ от Ню Йорк, започват да заплашват света, децата със семейството и приятелите им трябва да разгадаят десетилетната загадка с преместването на дядо им в Съмървил и да използват оборудването на ловците на духове. Така те ще спасят света, както някога го е направил дядо им - това е тяхното наследство.
Допълнителен плеър FMO Допълнителен плеър VOE Допълнителен плеър STR Жанр: Приключенски филми Фантастични филми Филми с комедияГледано: 248

IMDB: 7.5 / 10
Ghostbusters: Afterlife / Ловци на духове: Наследство (2021)